Haftalardır yaşanan haksızlığa sessiz kalan yönetim ise, oyuncuyla görüşerek sabırlı olmasını istedi.

NE OLACAK TOLGA'NIN HALİ?
Eskişehirspor'da Teknik Direktör Suat Kaya tarafından adeta kadro dışı bırakılan ve tribüne gönderilen Siyah Kırmızılı başarılı oyuncu Tolga Yakut konusunda kriz büyüyor.

SONUNDA İSYAN ETTİ
Isparta 32 maçında Yardımcı Teknik Adam Mithat Çulcuoğlu ile tartışan ve özür dilemesine rağmen kadroya alınmayan Tolga Yakut, yaşanan bu haksızlığa sonunda isyan etti.

TFF'YE BAŞVURDU
Haftalardır yönetimin bu konuda bir şey yapmamasına da tepki gösteren oyuncu, sonunda alacakları ödenmediği gerekçesi ile serbest kalmak için TFF'ye başvurdu.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ
Yaşanan son gelişmeler üzerine Eskişehirspor yönetimi ise geçtiğimiz sezon da serbest kalmasına rağmen arma ve formasından vazgeçmeyen ve Eskişehirspor ile sözleşme yenileyen Tolga Yakut konusunda harekete geçti.

SABIRLI OLMASINI İSTEDİLER
Alınan bilgilere göre geçtiğimiz günlerde oyuncuyla görüşen bir yöneticinin, üç maç sonra teknik kadronun görevinin sona ereceğini ve yeni sezon planlamasında kendisine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, Tolga'dan sabırlı olmasını istediği öğrenildi.

30 GÜN SÜRE BAŞLIYOR
Diğer taraftan alacakları ödenmediği için TFF'ye başvuran oyuncunun tebligatının, bugünlerde kulübe geleceği ve 30 günlük ödeme süresinin başlayacağı öğrenildi.