İmzaların ulaşması bekleniyor
Siyah Kırmızılı kulüpte Başkan Mehmet Şimşek döneminde transfer yasağını kaldırmak için harekete geçilmişti. Yapılan görüşmelerle alacağı olan isimler ikna edilmeye çalışılıyordu. Erkan Koca'nın başkan olması sonrası transferi açmak için girişimlerini sürdüren kulüp daha önce imza vereceğini belirten ama imzası henüz TFF'ye ulaşmayan kişilerle görüşmeler yapıyor. Ertuğrul Sağlam, Alpay Özalan, Leonardo Dede ve Leonardo Junio'nun imzalarının bugün veya yarın TFF'ye ulaşacak.

Khalifa ile görüşmeye gidecek
Eskişehirspor'dan alacağı bulunan Nassim Ben Khalifa da henüz imza vermedi. Transfer yasağının kalkması için imza vermesi gereken Khalifa şu an Michael Skibbe'nin çalıştırdığı Sanfrecce Hiroşima takımında oynuyor. Öte yandan Khalifa, kamp için Antalya'da bulunuyor. Edinilen bilgilere göre takım kaptanlarından Onur Bayramoğlu Antalya'ya giderek Khalifa ile görüşecek. Onur, o dönem takım arkadaşı olan Khalifa'dan imza vermesini rica edecek.

Ayyıldız ile bir araya geldi
Öte yandan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca bugün Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ile bir araya geldi. İkilinin toplantısında transfer yasağı konusu ve tesislerde temeli atılması planlanan proje konuşuldu.