Genel kurulda, mevcut Başkan Hülya Yüksel ile 2. Başkan Meral Güler yarıştı. Divan heyeti Antalya Şube Başkanı Fulya Sarvan başkanlığında oluştu. Meral Güler Başkanlığı'ndaki Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu listesi 51 oy alarak bayrağı devraldı. Olağan Genel Kurulda Eskişehir Şubesi, Şube Başkanı Nuran Yenilmez, II. Başkan Serpil Gedik, Aynur Saraç ve Başak Kalkan tarafından temsil edildi. 2022- 2025 faaliyet dönemi için 2016- 2019 dönemi Eskişehir Şube Başkanı ve 2019- 2022 dönemi GMYK üyesi Aynur Saraç, 2022-2025 döneminde de GMYK'de yerini korurken Şube üyesi Başak Kalkan'da GMYK üyesi oldu. Şube Başkanı Nuran Yenilmez ise GM Disiplin Kurulu üyesi oldu.
Meral Güler Başkanlığı'ndaki Yönetim; Aynur Saraç, Tülin Eraslan, Aylin Moralıoğlu, Başak Ovacık, Fatma Ayla Fazlı, Şenay Akaltun, Yurdum Hasgül Güvener, Şengül Aydıngün, Meral Güneş Kargı, Ayşegül Hanyalıoğlu, Zerrin Togay, Banu Gökgönül, Songül Başkaya, Şenay Ertem , Selma Gökkaya, Şule Sözmez, Başak Kalkan, Nuran Uzunturan, Dila Batı Havuçoğlu, Ayşe Ayça Çağlar olarak seçildi.
Denetleme Kurulu; Ayla Yüksel, Gülen Çetin, Şahide Ağaoğlu, Seldağ Talay, Sema Tatar, Mizyel Zorlu.
Disiplin Kurulu; Türkan Aras, Nuran Yenilmez, Esen Alpagut, Filiz Öztopal, Nezihe Bilhan, Meral Yılmaz, İnci Tuğ, Hale Çınar.
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Delegeliği'ne Meral Güler, Şahide Ağaoğlu ve Songül Başkaya asil üye olarak seçildi. Ayça Çağlar, Ezgi Çelik ve İnci Tuğ yedek üyeler oldu.
Graduate Women International (GWI) delegeliğine Başak Ovacık, Nezihe Bilhan, Yasemin Dönmez, Işın Atala, Eser Alkin ve Tuğba Şahin seçildi. Şükran İlter, Sinem Çelik, Gülen Çetin, Elif Yaman, Funda Savaş Gün ile Rahşan Bilge ise GWI Yedek Delegeleri oldu. HM