Tepkiler çığ gibi büyüdü
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, mahalle muhtarlarına ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde Tunalı Mahallesi Muhtarı İbrahim Baki'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından paylaşılan fotoğraflarda ise Muhtar Baki'nin odasında Trabzonspor formasının asılı olması büyük tepki topladı.Eskişehirspor taraftarları sosyal medyada Muhtar Baki'ye tepkileni dile getirirken çok sayıdaki taraftar Tunalı Mahallesi muhtarının istifasını istedi.

Çizmelioğlu mesaj yayıladı
Tepkilerin başlamasının ardından AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, şahsi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Çizmelioğlu şu ifadelere yer verdi, 'Her hafta gerçekleştirdiğimiz muhtar ziyaretlerinde bu hafta Tunalı Mahallesi muhtarlığında duvarda asılı olan tablo ile Eskişehirspor sevdamız ölçülemez. Tasvip etmediğimiz gibi bu detayı fark etmediğimizi kamuoyuna altını çizerek belirtmek isteriz. Bizim için Eskişehirspor sevdamız kırmızı çizgimizdir ve tartışmaya kapalıdır.' Öte yandan Siyah Kırmızılı taraftarlar Çizmelioğlu'nun paylaşımına yorumlar yaparak tepkilerini sürdürdü.

'Burası Trabzon'da bir köy mü?'
Eskişehirspor taraftar gruplarından olan Çatı Katı Tayfa, grubun sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, 'Burası Trabzon'da bir köy mü yoksa Eskişehir'de bir mahalle mi? Sizi Trabzrumlular mı seçti Eskişehirliler mi? Madem çok koyu Trabzon aşığısınız gidin köyünüze muhtar olun. Bize Ramazan Taşer gibi muhtarlar lazım sizin gibi değil. Burası her yer değil Eskişehir!' paylaşımını yaptı.

'Muhtar var muhtar var'
Sosyal medyadaki tepkilere Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek de sessiz kalmadı. Başkan Şimşek şahsi Twitter hesabından Çifteler Ortaköy Mahallesi Muhtarı Ramazan Taşer'in fotoğrafını alıntılayarak 'Muhtar var muhtar var' ifadelerini kullandı. Koyu Eskişehirsporluluğu ile bilinen Ortaköy Mahallesi Muhtarı Ramazan Taşer geçtiğimiz yıllarda Yeni Eskişehir Atatrürk Stadı'ndaki led reklam alanlarına reklam vererek Siyah Kırmızılı camianın takdirini toplamıştı.