Toplantıda konuşmayı Süleyman Tekbaş yaptı. Tekbaş '' Türkiye tarihi bir seçime gidiyor. Saadet partililerin omuzlarındaki sorumluluk bir kat daha artmıştır'' dedi.

TARUMAR OLMUŞ HALDE
Mayıs ayında gerçekleşecek olan seçim hakkında konuşan ve iktidarı eleştiren Tekbaş, ''ekonomiden, eğitime, tarımdan, sanayiye, adaletten, dış politikaya, ahlaki değerlerimize kadar her şey tarumar olmuş bir ortamda seçime gidiyoruz. Her seçim önemlidir ama bu seçim daha da önemlidir. Çünkü yaklaşık 25 yıldır saadet partisi iş başında değil ve ülkenin ayağının altından toprak kayıyor milletimizin geleceği ipotek altına alınmış. Gençlerimiz gelecekten umutsuz gelir dağılımındaki adaletsizlik her geçen gün daha da derinleşmektedir. Milli gelirdeki işçinin çalışanın payı azalırken sermayenin payı artmaktadır'' şeklinde konuştu.

TARİHİ BİR DÖNEMEÇTEYİZ
İktidara genel bir eleştiride bulunan Tekbaş, ''Bütün dünya yeniden şekillenirken, sadece haritalar değil, ekonomik eksenler de yeniden dizayn edilirken; Türkiye, her gün içerdeki başka bir kokuşmuşluk ve yozlaşmayla yüzleşmektedir. Maalesef iktidar çevresine çöreklenenler, sadece yetimin malını, garip gurebanın hakkını, milletin emeğini değil; Türkiye'nin geleceğini de çalıyor! Açık söylüyoruz; bu iktidar değişmedikçe, sonuç değişmeyecek! zira aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuç elde edemezsiniz. Şimdi önümüzde bir fırsat var. Türkiye bir seçim atmosferine girmiştir. Bütçe açığı ve dış ticaret açığı her geçen ay artmaktadır'' ifadelerini kullandı. HM