10. dakikada perde açıldı
Eskişehirspor maça istediği gibi başlayamadı. Henüz dakikalar 10'u gösterirken Orduspor kazandığı köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. Ceza sahası içine gönderilen topa kafayla dokunan Özgen Erdem gol perdesini açtı ve Ordu 1-0 öne geçti. Dakika 14'te Es Es'in kullandığı serbest vuruşta kontratağa iyi çıkan Orduspor'da Erhan Karayer ceza sahası içinde şutunu çekti, top direkten döndü. Topu önünde bulan Sefa Küpeli kaleyi düşündü ancak bu sefer Efehan Kaptan topu kornere çelerek gole engel oldu.

İlk devrede 2 gol
Dakika 31'de Es Es beraberliğe yaklaştı. Köşe vuruşunda top sol kanada açıldı. Cihangir'in ortasında Berkay Tanır arka direkte topa istediği gibi vuramadı ve beraberlik şansı kaçtı. İlk devrenin son dakikasında Orduspor farkı ikiye çıkartan golü buldu. Konuk ekipte savunmanın arasına atılan topa hareketlenen Nevzat Bilen kaleci Efehan ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruş yapan Nevzat Bilen topu ağlarla buluşturdu ve Eskişehirspor soyunma odasına 2-0 geride gitti.

Es Es'in golü uzatmalarda
Şimşekler ikinci yarının başlarında bir kez daha gol fırsatından yararlanamadı. 52'de kullanılan köşe vuruşunda Bartu Göçmen kafayla topu kaleye yolladı. Savunma son anda topu çizgiden çıkardı. Temposuz geçen ikinci yarıda konuk ekip skoru korumaya odaklı bir oyun sergiledi. Eskişehirspor aradığı golü geç buldu. 90+3'te kullanılan köşe vuruşunda Eray Ertorun ceza sahası içinde kafa vuruşu ile fileleri gördü ve skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Eskişehirspor, Ordu ekibine 2-1 mağlup oldu.