ES TV'ye konuşan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, 'Oynadığımız hazırlık maçları ve Karaköprü maçında sahada umduğumuzu bulamadık. Bu sebeple yönetim ile beraber yaptığımız toplantıda Özcan hoca ile yolları ayırma kararı aldık' dedi.

Taraftardan özür diliyorum
Başkan Koca, 'Pazar günü kötü bir mağlubiyet aldık, taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bize güvenmelerini hala istiyorum, çalışmalara devam ediyoruz. İlla ki iyi sonuçlar gelecek diye düşünüyorum. Maça gelip üzgün ayrılan tüm taraftarlarımızdan özür dilerim. Özcan hoca ile yollarımızı ayırdık. 1 aylık bir kamp sürecimiz vardı. Bu kamp sürecinde oynadığımız hazırlık maçları ve Karaköprü maçı için sahada umduğumuzu bulamadık. Bu sebeple yönetim ile beraber yaptığımız toplantıda böyle bir karar aldık' dedi.

Ali hoca iyi bir hoca
'Eskişehirspor camiasına hayırlı olsun' diyen Başkan Erkan Koca, daha iyi bir Eskişehirspor izleteceklerine inandıklarını ifade etti. Başkan Koca, 'Radikal kararlar almamız gerekiyordu, bir şeyleri düzeltmememiz gerekiyordu. İyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Daha iyi bir Eskişehir izleyeceğimize eminim. İyi transferler yaptık, Ali hoca iyi bir hoca ve geçtiğimiz sezon çok iyi bir performans gösterdi' şeklinde konuştu.

Fuat hoca şehrin abisi
Fuat Çapa'nın kendilerine yardım etmek için geleceğini belirten Başkan Koca, 'Fuat hoca her zaman bizim yanımızdaydı. Futbol aklı olarak yanımızda olacak. Fuat Hoca her zaman dediğimiz gibi şehrimizin abisi. 'Bize yardıma gel beraber olalım' dedik, yardıma geldi. Ona da çok teşekkür ederiz. Zaten ekip bildiğiniz gibi Eskişehirli bir ekip. Eskişehirli ve camiayı tanıyan bir ekip. Eskişehirspor'u bilen bir ekip' ifadelerine yer verdi.

Ligde tutmayı başarmak istiyoruz
'Taraflardan destek bekliyoruz' diyen Erkan Koca sözlerini şöyle noktaladı; 'Edirne bizim için son değil ama inşallah bir başlangıç olacak. Biz her zaman takımımızla beraberiz. Yönetimimiz ile ne yapmamız gerektiği konusunda saatlerce toplantı yapıyoruz burada. 12 hafta var ve çok önemli haftalar. Takımı ligde tutmayı başarmak istiyoruz. İnşallah da başaracağız.'