Gazeteciler ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş ve Sonhaber Gazetesi Muhabiri Meltem Karakaş Kaya'nın sorularını yanıtlayan Çizmelioğlu, bilgi verdi.
Ak Parti Tepebaşı ilçe başkanı Hakan Çizmelioğlu, 'Kendi adıma konuşuyorum bizler yaklaşık olarak 2 buçuk yıllık teşkilatız ve bu teşkilatın içerisinde neredeyse bir yılımız pandemi ile mücadele etmek durumunda kaldık. ve açıkça söylemek gerekirse bunu bir buçuk yılında tam anlamıyla sahada olduğumuz noktada gün gün vatandaşlarımızla beraber olmak istedik. sahada Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu çalışmaları ve programları karşılığını vermek istedik. bunu şöyle bir baktığımız zaman hatta gün günde Ak parti Tepebaşı ilçe başkanlığı olarak neler yaptığını aktarayım. Pazartesi günleri çay simit programlarımız var. belli bir mesafe doğrultusunda sağlık bilgisi doğrultusunda bunu gerçekleştiriyoruz. Çay simitti biz önemsiyoruz' dedi.
Teşkilatlanmanın çok iyi olduğunu söyleyen Başkan Çizmelioğlu, 'Samimi olarak söylüyorum esnafı o ilçenin o mahallenin nabzını tutuyor o mahallenin sıkıntılarını konuşuyor ve bence çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Niye simit derseniz? Bizim esnafımız kahvaltılarda hazırlar ama bunu en güzel özelliği mütevazi olması hemde milli yiyeceğimiz simit olması hem de teşvik ediyoruz. Paylaşıyoruz diyoruz ki şu mahallemizdeydik bugün sabah ulu önder mahallemizdeydik bir terzi dükkanında sıcak sobanın yanında çay simit programı yaptık hatta bugün il başkanımızda geldi.İki buçuk senedir bu programı gerçekleştirdik il başkanımızda katıldı.Kendisi bende katılmak istiyorum dedi.Çokta güzel oldu.Bunu yapmamız lazım çay simit ile başlıyoruz' dedi. HM