CANLI PERFORMANSLAR BÜYÜLEDİ
Türkiye'de tanınan müzik sanatçısı Aydan Kaya ve Eskişehir'in çok sevilen ismi Barış Arda Şendağ, canlı performanslarıyla gecede yer aldı. İzleyiciler kulaklarının pasını silerken, İtalyan lezzetleriyle donatılmış yılbaşı menüsünü afiyetle yediler. Dağ mantarları ile tatlandırılmış risotto eşliğinde fırında kızarmış kestaneli hindi, misafirlerden tam not alarak gecenin favorisi oldu.

MİNİKLERE ÖZEL PROGRAM
Yetişkinler için her detayın düşünüldüğü yılbaşı organizasyonunda minikler için de ayrı bir program hazırlandı. Çocukların bayılarak yediği hamburger ve patates, Questa Spa Hotel Eskişehir farkıyla sunuldu. Palyaço eşliğinde oyun alanında eğlenen çocuklar, uykuları geldiğinde, Questa Spa Hotel Eskişehir ekibi tarafından özel olarak hazırlanan uyku alanında düşlere daldı.

YENİ YIL COŞKUSU
Bir İtalyan otel markası olan Questa'nın ilk oteli geçtiğimiz günlerde Eskişehir'de açılmıştı. İtalyan konseptine uygun olarak hazırlanan otel, dünyanın en lezzetli mutfaklarından biri olan İtalyan mutfağının eşsiz tatlarını en iyi şekilde sunmak konusunda çok iddialı. Standard, deluxe ve suite olmak üzere birbirinden konforlu odalara sahip otelde, bedenin ve zihnin hafiflemesini sağlayan spa hizmeti de bulunuyor. Açılışından çok kısa bir süre sonra, yılbaşı organizasyonu gibi büyük bir etkinliğe imza atan otel markası, ileride daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. HM