TFF 1. Lig 19.hafta maçında, bugün Adanaspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, rakibini Afyonkarahisar'da ağırlayacak.
ES ES AFYON'DA KAMPA GİRDİ
Stadyum çatısında meydana gelen hasar nedeniyle, Afyon Zafer Stadında oynanacak karşılaşma saat 16.30'da başlayacak.
Kritik maçın hazırlıklarını tamamlayan ve dün öğleden sonra Afyon'a giden Siyah kırmızılı takım, Hilton Otel'de kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
KADRO 21 KİŞİ
Teknik direktör Mustafa Özer, Adanaspor maçı kafilesine; Melih Ağa, Ebrar Yiğit Aydın, Ekrem Kılıçarslan, Buğra Çağlıyan, Sezgin Coşkun, Sezgin Çolpan, Furkan Balaban, Cemali Sertel, Mehmet Feyzi Yıldırım, Bedirhan Altunbaş, Kıvanç Karakaş, Hasan Ulaş Uygur, Mehmet Özcan, Furgan Polat, Tolga Yakut, Mete Kaan Demir, İbrahim Halil Öner, Alperen Kocabaş, Onur Bayramoğlu, Metehan Altunbaş ve Selman Çiftkanatlı'yı aldı.
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Ligin ikinci yarasına kadrosunu güçlendirerek giren ve ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Adanaspor karşısında, zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyleyen Teknik direktör Mustafa Özer, takımda moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirterek, önemli maçtan kayıpsız ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
HAKEM TONUSLUOĞLU
Diğer taraftan Eskişehir Yeni Stadı'nın kullanıma kapalı olması nedeniyle bugün saat 16.30'da Afyon Zafer Stadyumu'nda oynanacak mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Yardımcıları ise Baran Eraslan, Bersen Turan ve Hasan Avcı olacak. Tonusluoğlu, Eskişehirspor'un bu sezon Adana Demirspor'u 3-2 mağlup ettiğimiz maçta düdük çalmıştı.
TARAFTAR AFYON YOLCUSU
Afyon Zafer Stadında oynanacak zorlu maçta, Siyah kırmızılı taraftarlar arma ve renklerin yanında olacak.
Şehirden herhangi bir otobüs desteği bulamayan yüzlerce taraftar, bugün kendi imkanları ile temin edilen araçlarla Afyon'a akın edecek.