Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Tınaztepe Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul’dan Antalya istikametine seyir halinde olan Gold İstanbul firmasına ait Temsa marka yolcu otobüsü, kavşağa geldiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.
Bariyerlere çarpan otobüs, ardından devrildi. Kazada otobüste bulunan 45 kişiden 22’si yaralandı.
22 Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Kazanın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Karayolu 2 Saat Trafiğe Kapalı Kaldı
Kaza nedeniyle Afyonkarahisar-Antalya karayolunun bir yönü yaklaşık 2 saat boyunca ulaşıma kapalı kaldı. Devrilen yolcu otobüsü, vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldıktan sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Kazanın şiddetini ise parçalanan bariyerlerin bir bölümünün otobüsün içerisine girmesi gözler önüne serdi.
Jandarma İnceleme Başlattı
Kazanın ardından jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Kazanın meydana geliş nedeninin yapılacak incelemenin ardından netlik kazanması bekleniyor.




