Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Ligi’nde şampiyon olan ve yeni sezonda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan takım, teknik heyeti ve yöneticileriyle birlikte Başkan Kahveci’yi ziyaret etti.
Ziyaret sırasında sporcularla yakından ilgilenen Başkan Kahveci, takımın azmi ve sahadaki duruşunun yalnızca spor camiasına değil, tüm şehre ilham verdiğini belirtti. “Bu başarı hepimizin. Kütahya olarak sizinle gurur duyuyoruz,” diyen Kahveci, belediye olarak spora ve sporculara desteğin süreceğini ifade etti.
Takım kaptanı ve kulüp yöneticileri ise desteklerinden ötürü Başkan Kahveci’ye teşekkür ederek, yeni sezonda da aynı inançla mücadele edeceklerinin sözünü verdi.
Kütahya Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, önümüzdeki sezonda kenti 2. Lig'de temsil etmeye hazırlanıyor.