Tepebaşı İlçe Başkanlığı için yapılan ön seçime tek aday olarak katılan ve seçimi kazanan Tevfik Yıldırım, Başkan Ünlüce tarafından kutlandı. Ünlüce, Yıldırım’a yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Eskişehir'de 450 genç başvurdu: Kurslar saatler içinde doldu!
Eskişehir'de 450 genç başvurdu: Kurslar saatler içinde doldu!
İçeriği Görüntüle

Odunpazarı İlçe Başkanlığı ön seçiminin ardından ise Emine Cevahir Çalıkuşu Yazıcı yeni ilçe başkanı olarak seçildi. Başkan Ünlüce, Yazıcı’yı da tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Çınar’a Emekleri İçin Teşekkür


Ayşe Ünlüce, Odunpazarı İlçe Başkanlığı görevini bugüne kadar sürdüren Rahmi Çınar’a da parti ve örgüt çalışmalarına sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür etti. Ünlüce, yeni dönemde parti çalışmalarının sürdürüleceğini belirterek, Yeni Parti’nin iktidara taşınması hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Eskişehir’de gerçekleştirilen ilçe başkanlığı ön seçimlerinin ardından Tepebaşı ve Odunpazarı teşkilatlarında yeni dönem başlamış oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ