Bilecik Valisi Şefik Aygöl, görev yaptığı şehirden törenle ayrıldı. Yaklaşık iki yıldır Bilecik’te görev yapan Vali Aygöl, sadece projeleriyle değil, halkla kurduğu sıcak bağla da şehirde derin izler bıraktı.
"Bu şehrin gerçek hemşehrisiyim"
“Bilecik’i herkes bilecek” vizyonuyla yola çıkan Aygöl, eğitimde başlattığı BİL-EN programı, sosyal sorumluluk projeleri, kültürel etkinlikler ve tanıtım atılımlarıyla şehrin çehresine katkı sağladı. Sadece kamu görevlisi değil, bir Bilecikli gibi yaşayan ve hisseden Aygöl için Valilik bahçesinde düzenlenen veda töreni, duygu dolu anlara sahne oldu. Törene Bilecik’in tüm yöneticileri, siyasi temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl, vedalaşma sırasında gözyaşlarını tutamadı.
Konuşmasında duygu dolu ifadeler kullanan Aygöl, “Bu şehre eşimle, çocuklarımla geldim. Şimdi ayrılıyoruz ama gönlümüz burada kalıyor. Bilecik bana fahri hemşehrilik unvanı verdi ama ben zaten bu şehrin gerçek hemşehrisiyim” diyerek kalpleri fethetti.
“Bir hafta boyunca biri bana ‘git’ desin diye bekledim, kimse çıkmadı. Bu şehirle aramızda bir gönül bağı oluştu” sözleri ise alkışlarla karşılandı.