Bilecik, 12 Ocak 2025'te önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan takvime göre, Bilecik'te Okul Sporları Gençler B Güreş Grup Müsabakaları düzenleneceğini duyurdu. 12 Ocak’ta başlayacak olan bu heyecan verici turnuva, 4 gün süresince İstasyon Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılacak.

Toplamda 22 ilden 300'den fazla sporcunun katılacağı müsabakalarda, güreşin iki farklı stilinde mücadele edilecek. 12-13 Ocak tarihlerinde Serbest Stil, 14-15 Ocak tarihlerinde ise Grekoromen Stil Müsabakaları gerçekleştirilecek. Bilecik, bu organizasyonla birlikte sporun ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulamayı hedefliyor.

İl Müdürü Yasin Özdemir, turnuvaya Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak, Yalova, Zonguldak gibi 22 farklı ildeki sporcuların katılacağını belirterek, tüm Bilecik halkını bu heyecan dolu etkinliğe davet etti.

Müsabakalara katılacak genç sporcular, yeteneklerini sergileyerek, hem izleyicilere keyifli anlar yaşatacak hem de güreş sporunun yaygınlaşmasına katkıda bulunacak.

Bilecikli miniklerle ilk karne heyecanı Bilecikli miniklerle ilk karne heyecanı

Kaynak: HABER MERKEZİ