Merkezden uzak mahallelere temizlik eli
Merkezden uzak mahallelere temizlik eli
İçeriği Görüntüle

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın öncülüğünde yeni bir çehre kazanan park, bu kez Türkiye'nin ve dünyanın önemli caz sanatçılarına ev sahipliği yaptı. Ayhan Sicimoğlu, Kerem Görsev, Jehan Barbur, Evrencan Gündüz, Hey! Douglas gibi isimlerin sahne aldığı festival, Eskişehirlilere sanat dolu iki gün yaşattı. Ayrıca çocuklar için etkinlikler, atölyeler ve seminerler de düzenlendi.

Festival alanını ziyaret eden Başkan Ataç, Anadolu Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Engin Ataç ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti. Kerem Görsev konserinde sahneye çıkan Başkan Ataç, “Eskişehir’in uzun zamandır eksikliğini hissettiği bir alan caz müziğiydi. Bugün burada sizlerle birlikte bu eksikliği kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sanatı destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinlikler sürecek” ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Belediyesi, Vecihi Hürkuş Parkı’nı sadece havacılık temalı bir alan değil, aynı zamanda teknoloji, sanat ve kültürel buluşmaların merkezi haline getirmeye devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ