Eskişehir 29 Ekim'de kırmızı beyaza büründü
Eskişehir 29 Ekim'de kırmızı beyaza büründü
İçeriği Görüntüle

İlçe genelinde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlar, öğrenciler ve kurum temsilcileri bir araya gelerek Cumhuriyet Bayramı sevincini paylaştı.

Kutlama programı, İnönü Kaymakamı Talha Atılay Teymur ve Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende öğrenciler, hazırladıkları şiirler, dans gösterileri ve sahne performanslarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.

Törene renk katan İnönü Belediyesi folklor ekibi ve bando takımı, sergiledikleri performanslarla bayram atmosferini doruğa taşıdı. Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen paraşüt gösterisi ise törene damgasını vurdu.

Programın sonunda, ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere plaketleri takdim edildi. Ayrıca İnönü Belediyesi tarafından çocuklara mısır, pamuk şeker ve ballı tatlı ikram edilerek bayram sevinci paylaşıldı.

Kaynak: İHA