Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Eskişehir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, kentteki temaslarına Eskişehir Valiliği ziyaretiyle başladı. Bakan Bak’ı, görevine yeni atanan Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz karşıladı. Karşılama sonrası Bakan Bak ve Vali Yılmaz birlikte valilik binasına geçti.

Şeref Defteri’ni imzaladı

Valilik binasında gerçekleşen ziyarette Bakan Osman Aşkın Bak, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından valilik makamında yapılan görüşmelerde kentteki gençlik ve spor çalışmaları ele alındı.

Program il başkanlığı ziyaretiyle sürecek

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Bak’ın Eskişehir programına AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı ziyaretiyle devam edeceği bildirildi.

AK Parti İl Başkanlığı’na ziyaret

Valilik ziyaretinin ardından Bakan Bak, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı’na geçti. Burada parti teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Bak, kentte yürütülen siyasi ve teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Eskişehir İl Başkanı Yalaz'dan parti programı değerlendirmesi
CHP Eskişehir İl Başkanı Yalaz'dan parti programı değerlendirmesi
İçeriği Görüntüle

Albayrak’tan şehir hakkında bilgi aldı

Bakan Bak’a ziyaret sırasında AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak eşlik etti. Albayrak, Eskişehir’de devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında Bakan Bak’a bilgi verdi.

Kaynak: İHA