Kafeleri, yeme-içme alanları ve sosyal mekânlarıyla dikkat çeken merkez, özellikle gençler başta olmak üzere her yaştan ziyaretçiyi ağırlıyor.

Eskişehir’de bahar havası: Adım atacak yer kalmadı!
Eskişehir’de bahar havası: Adım atacak yer kalmadı!
İçeriği Görüntüle

Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin hareketliliğin eksik olmadığı Haller Gençlik Merkezi’nde, oturacak yer bulmak zaman zaman güçleşiyor. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek, ders çalışmak ya da kısa bir mola vermek isteyen vatandaşlar, merkezi tercih ediyor.

Vatandaşlar, Haller Gençlik Merkezi’nin şehir merkezinde yer almasının ve ulaşımının kolay olmasının ilgiyi artırdığını belirtiyor. Sosyal yaşamın önemli buluşma noktalarından biri haline gelen merkez, Eskişehir’in canlı şehir kültürünü de yansıtıyor.

Esnaf ise yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade ederken, özellikle akşam saatlerinde ve hafta sonlarında yaşanan kalabalığın işlerine olumlu yansıdığını dile getiriyor.

Muhabir: Halide Tırnova Özkaya