Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Caz ve Oda Müziği Günleri, kentte caz tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Etkinlikler kapsamında sahne alan Bulut Gülen Quartet, müzikal derinliği ve sahne enerjisiyle dinleyicilere unutulmaz bir konser deneyimi sundu.

CHP Heyeti'nden Başkanı Ünlüce’ye ziyaret
CHP Heyeti'nden Başkanı Ünlüce’ye ziyaret
İçeriği Görüntüle

Yeni besteler ilk kez Eskişehir’de seslendirildi

Bulut Gülen (trombon), Kürşad Deniz (piyano), Kağan Yıldız (kontrabas) ve Berke Özgümüş’ten (davul) oluşan quartet, konserde Bulut Gülen’in son albümünden parçalara yer verdi. Sanatçının yeni bestelerinin bazıları bu konserle birlikte ilk kez dinleyiciyle buluştu. 2015 yılında yayımlanan albümünün çıkış parçası “Su” da repertuvarda yer aldı. Gülen’in ünlü trombonist Phil Wilson için bestelediği “Blues for Phil Wilson” ise gecenin öne çıkan eserlerinden biri oldu.

Sanatseverlerden yoğun ilgi

Teknik ustalıkla müzikal anlatımı birleştiren performans, salonu dolduran sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konsere Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ve eşi Dr. Remzi Süllü de katıldı. Öte yandan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası Yeni Yıl Konseri, 25 Aralık 2025 tarihinde saat 20.00’de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ