Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak ve karışımlı akaryakıt üretimi yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Eskişehir'de parmak izi gerçeği ortaya çıkardı: Yıllarca kimliksiz yaşamış!
Eskişehir'de parmak izi gerçeği ortaya çıkardı: Yıllarca kimliksiz yaşamış!
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’de İlk Kaçak Akaryakıt Üretim Tesisi Ortaya Çıkarıldı

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelilerin, Ankara karayolunun 28’inci kilometresinde bulunan bir tesis içerisinde kurdukları sistemle atık yağları işleyerek kaçak akaryakıt ürettikleri ve satışını yaptıkları tespit edildi.

Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda toplam 23 bin 245 litre kaçak ve karışımlı akaryakıt ele geçirilirken, ayrıca 7 adet sentetik ecza hap ile 2 adet ruhsatsız av tüfeği bulundu. Kaçak üretimin yapıldığı tesis ise ekipler tarafından mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Yetkililer, kaçak akaryakıt üretimi ve satışına yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ