Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 21 Haziran 2026 Pazar günü Eskişehir'in İnönü, Sivrihisar, Seyitgazi ve Çifteler ilçelerinde planlı elektrik kesintileri uygulanacağını duyurdu. Kesintilerden çok sayıda mahalle, cadde ve sokak etkilenecek.
İnönü'nde Organize Sanayi Yolu Caddesi'nde Kesinti
OEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, İnönü ilçesinde saat 14.00 ile 16.00 arasında planlı bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.
Kesintiden Merkez Çarşı Mahallesi'nde bulunan Organize Sanayi Yolu Caddesi üzerindeki bölgeler etkilenecek. Çalışma kapsamında Otosan Dağıtım Merkezi, Otokoç Otomotiv, Emsa Denizcilik ve Karacan Petrol'e enerji verilemeyecek.
Sivrihisar'da Çok Sayıda Mahalle ve Sokakta Elektrik Kesintisi
Sivrihisar ilçesinde ise saat 11.00 ile 15.00 arasında gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle geniş kapsamlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden etkilenecek bölgeler şunlar:
Demirciköy Mahallesi
Demirci Sokak
İlören Mahallesi
İlören Sokak
Mülkköy Mahallesi
Mülkköy Sokak
Oğlakçı Mahallesi
Oğlakçı Sokak
Ortaklar Mahallesi
Ortaklar Sokak
Demirci Mahallesi
Akcamii Sokak
Değirmen Sokak
Demirci Cadde
Düden Sokak
Hacı Mustafa Uça Sokak
Hızırbey Cadde
Kutluçeşme Sokak
Müftü Tahsin Özalp Sokak
Nemane Cadde
Orhan Keskin Sokak
Prf. Mehmet Kaplan Cadde
Prof. Dr. Nabi Avcı Cadde
Şahin Sokak
OEDAŞ, bölgede üçüncü şahıs tarafından ayırıcı bakım çalışması yapılacağını bildirdi.
Seyitgazi'nin Aksaklı Mahallesi'nde Gün Boyu Kesinti
Seyitgazi ilçesine bağlı Aksaklı Mahallesi'nde planlı bakım çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden etkilenecek adres:
Aksaklı Sokak
Çifteler'de Abbashalipaşa Mahallesi'nde 8 Saatlik Kesinti
Çifteler ilçesinde de bakım çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.
Kesintiden Abbashalimpaşa Mahallesi'ndeki şu adresler etkilenecek:
1 Sokak
2 Sokak
3 Sokak
4 Sokak
5 Sokak
6 Sokak
7 Sokak
8 Sokak
9 Sokak
10 Sokak
11 Sokak
12 Sokak
13 Sokak
14 Sokak
15 Sokak
16 Sokak
17 Sokak
18 Sokak
19 Sokak
20 Sokak
21 Sokak
22 Sokak
23 Sokak
Köy İçi Küme Evler
Çalışmalar Erken Tamamlanırsa Elektrik Daha Önce Verilebilecek
OEDAŞ yetkilileri, bakım ve onarım çalışmalarının planlanan saatten önce tamamlanması halinde ilan edilen kesinti süresinin beklenmeyeceğini ve bölgelere yeniden enerji verileceğini belirtti. Vatandaşların kesinti saatleri boyunca gerekli tedbirleri almaları istendi.




