Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri, 3-10 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri denetimlerde toplam 24 bin 999 araç ve sürücüyü kontrol etti. Denetimler kapsamında 7 bin 177 trafik cezası kesilirken, 361 araç trafikten men edildi ve 76 sürücü belgesine el konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimlerde özellikle yük taşımacılığı (3 bin 279 araç), yolcu taşımacılığı (739 araç), alkol kontrolü (2 bin 907 sürücü), motosiklet (975 araç) ve emniyet kemeri kullanımı (5 bin 983 araç) konularına odaklandı.

Eskişehirli esnaf 10 Kasım’da her yeri bayrakla donattı!
Eskişehirli esnaf 10 Kasım’da her yeri bayrakla donattı!
İçeriği Görüntüle

Ayrıca ekipler, denetim süresince 56 yaralanmalı ve 71 maddi hasarlı trafik kazasına da müdahale etti. Yetkililer, denetimlerin trafik güvenliğini artırmak ve sürücülerin kurallara uymasını sağlamak amacıyla devam edeceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ