Eskişehir’de faaliyet gösteren bir mağazanın başlattığı “Ne alırsan 100 TL” kampanyası, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Kampanyayı duyan çok sayıda vatandaş, mağazaya gelerek alışveriş yapmak istedi.

Sabah saatlerinden itibaren kuyruk oluştu

Sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde toplanan vatandaşlar, uygun fiyatlı ürünlerden faydalanabilmek için sıraya girdi. Zaman zaman kalabalığın arttığı görülürken, mağaza önünde yoğunluk dikkat çekti.

Uygun fiyat ilgiyi artırdı

Vatandaşlar, artan hayat pahalılığı karşısında bu tür kampanyaların kendileri için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti. Uygun fiyatla alışveriş yapabilmenin, özellikle günlük ihtiyaçlar açısından bütçeyi rahatlattığı dile getirildi.

Eskişehir'de yarın elektrik kesintisi olacak mı? Hangi mahalleler etkilenecek?
Eskişehir'de yarın elektrik kesintisi olacak mı? Hangi mahalleler etkilenecek?
İçeriği Görüntüle

Benzer kampanyalar talep ediliyor

Alışveriş yapan vatandaşlar, indirim kampanyalarının devam etmesini isterken, bu tür uygulamaların özellikle ekonomik koşullar nedeniyle daha fazla önem kazandığını belirtiyor. Yoğun ilgi gören kampanyanın, gün boyunca hareketliliğini sürdürmesi bekleniyor.

Muhabir: HALİDE TIRNOVA ÖZKAYA