Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Orhangazi Mahallesi’nde meydana gelen kazada, kontak anahtarının yerinden çıkması sonucu direksiyonu kilitlenen bir kamyonet şarampole savruldu.

Bozcaarmut'ta sonbahar görüntüleri büyüledi!
Bozcaarmut'ta sonbahar görüntüleri büyüledi!
İçeriği Görüntüle

Emniyet Kemeri Bir Kez Daha Hayat Kurtardı

Kütahya’dan Eskişehir’e eşya taşımak için yola çıkan H.K. idaresindeki 16 ACR 477 plakalı nakliye kamyoneti, virajı dönerken kontak anahtarının düşmesi sonucu direksiyon kilitlendi. Kontrolünü kaybeden sürücü, yol kenarındaki şarampole savrularak aracın yan yatmasına sebep oldu.

Kaza sırasında sürücünün emniyet kemerini takılı olması, olası bir yaralanmayı önledi. H.K., kazadan yara almadan kurtulurken, olay anında panik yaşadığı belirtildi. Kamyonetin Eskişehir’deki asansör tamir işinde kullanılacağı öğrenildi. Yetkililer, emniyet kemerinin hayat kurtardığını ve sürücülerin araç içi güvenlik önlemlerini her zaman almaları gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İHA