Eskişehir'in İnönü ilçesinde bulunan Türk Hava Kurumu (THK) Havacılık Eğitim Merkezi, anlamlı bir doğum günü sürprizine ev sahipliği yaptı. İstanbul'dan gelen Nezihan Sude Özdemir, erkek arkadaşı Burak Özmen'e doğum günü hediyesi olarak planör uçuşu armağan etti.

Uçuş öncesinde THK Planör Uçuş Okulu Müdürü Murat Hozan tarafından bilgilendirilen Özmen, hazırlıkların tamamlanmasının ardından planörle gökyüzüne yükseldi.

"İlk Kez Uçuyorum, Çok Heyecanlıyım"

Hayatında ilk kez uçuş deneyimi yaşayacağını belirten Burak Özmen, sürpriz karşısında büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Özmen, "Kız arkadaşım bana doğum günü hediyesi olarak bu deneyimi hediye etti. Sabah boyunca kalkışları ve inişleri izledik. İlk kez uçacağım için heyecanım çok yüksek. Bu anı uzun süre unutmayacağımı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Pilotluğu Ona Çok Yakıştırıyorum"

25 yaşındaki Nezihan Sude Özdemir ise klasik hediyeler yerine unutulmayacak bir anı bırakmak istediğini belirterek, erkek arkadaşına pilotluğun çok yakıştığını düşündüğünü söyledi.

Özdemir, "Farklı ve anlamlı bir hediye olsun istedim. Bu deneyim sayesinde hem gökyüzünü tanıyacak hem de uçmanın nasıl bir his olduğunu yaşayacak. Aslında şu an ondan daha heyecanlıyım." dedi.

Eczacılıkta kontenjan azaldı, gözler istihdam sorununa çevrildi!
Eczacılıkta kontenjan azaldı, gözler istihdam sorununa çevrildi!
İçeriği Görüntüle

Unutulmaz Bir Anıya Dönüştü

Doğum günü sürprizi, İnönü'deki Türk Hava Kurumu Havacılık Eğitim Merkezi'nde gökyüzüyle buluşan genç çift için unutulmaz bir anıya dönüştü. Planör uçuşu, hem heyecan hem de farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin ilgi gösterdiği aktiviteler arasında yer alıyor.

Kaynak: İHA