Kadınlar güvendikleri yerde öldürülüyor!
Kadınlar güvendikleri yerde öldürülüyor!
İçeriği Görüntüle

Eskişehir’in en işlek bölgelerinden Hamamyolu’nda bir esnafın, dükkanının yan tarafına yerleştirdiği büyük camların çevrede endişeye neden olduğu görüldü. Yaya yoğunluğunun oldukça fazla olduğu alanda camların gelişi güzel bir şekilde durması, vatandaşlar tarafından “kaza davetiyesi” olarak yorumlandı.

OLASI BİR KAZA RİSKİ BARINDIRIYOR

Özellikle akşam saatlerinde bölgenin kalabalıklaşmasıyla birlikte camların yere çok yakın konumda olması, çarpma ve kesilme riskini artırıyor. Bazı vatandaşlar, çocukların bu noktadan sıkça geçtiğini belirterek olası bir kazanın ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti. Esnafın iş yerinde tadilat yaptığı düşünülürken, camların herhangi bir güvenlik bandı, bariyer veya uyarı levhası olmadan dışarıda tutulması tepki topladı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMALI

Vatandaşlar, belediye ekiplerinin ve zabıtanın duruma müdahale ederek gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi. Hamamyolu gibi yoğun kullanılan alanlarda bu tür uygulamaların hem yaya güvenliğini hem de şehir düzenini olumsuz etkilediği ifade edildi.

Muhabir: HALİDE TIRNOVA ÖZKAYA