İstanbul Beşiktaş’ta zehirlenme olayında hayatını kaybeden anne ve çocukları Bolvadin’de defnedildi. Cenaze töreninde anne Çiğdem Böcek ile küçük kızı Masal’ın mezar taşlarına sarılan gelin duvağı, görenlerin yüreklerini burktu.
Olayda baba Servet Böcek’in tedavisi sürerken, gözaltına alınan kişi sayısı 11’e yükseldi. İddiaya göre, tatil için Almanya’dan İstanbul’a gelen Böcek ailesi, otelde gece saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Anne Çiğdem (50) ve çocukları Kadir (6) ile Masal (3) hayatını kaybederken, baba Servet Böcek entübe edildi.
Cenaze, Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Bolvadin Asri Mezarlığı’nda defnedildi. Acılı aile üyeleri, torunlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, olayın aydınlatılmasını bekliyor. Servet Böcek’in dayısı Recep Yılmaz, cenazede gazetecilere yaptığı açıklamada, olayla ilgili üzüntülerini dile getirerek, “Suçlular cezalandırılsın” dedi. Olayla ilgili yürütülen adli soruşturma kapsamında, Adli Tıp Kurumu’nun ilk incelemesinde anne ve iki çocuğun ölüm sebebinin henüz tespit edilemediği bildirildi. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için son rapor bekleniyor. Soruşturma çerçevesinde, ailenin kaldığı otel sahibi, yemek yedikleri esnaf ve ilaçlama şirketi yetkililerinin de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alınarak polisteki işlemleri devam ediyor.





