Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, başkan adaylığı nedeniyle kahve ısmarlaması gerektiği konusunda istekte bulunan gençleri geri çevirmezsen, bir de sürpriz yaptı.
Başkan Kurt, sosyal medya hesabından çağrı yapan ve “Başkanım hayırlı olsun aday olmuşsunuz ama öyle kuru kuru olmaz, Kanlıkavak’ta bıcır bıcır gezen gençlere birer ice latte ısmarlamayacak mısınız?” İfadesi kullanan gençlere kayıtsız kalmadı.
Kazım Kurt, açıklamasında, “Sevgili gençler, kahve buluşması için 26 Eylül demiştik ancak çok fazla mesaj geldi. Üniversite öğrencisi birçok arkadaşımız, burada olmayacağı için biraz ertelememizi rica etti. O yüzden 8 Ekim tarihinin daha uygun olacağını düşündük. Kahve buluşmamızda konser de olacak. 8 Ekim'de Kanlıkavak Parkı'nda görüşmek dileğiyle.” diyerek kahve ikramına konser sürprizini de ekledi.