Caz esintisi Eskişehir’i sardı!
Caz esintisi Eskişehir’i sardı!
İçeriği Görüntüle

İnönü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde başlattığı temizlik seferberliği kapsamında bu kez Kümbet Yeniköy Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Mahalledeki cadde, sokak, cami ve sosyal alanlar titizlikle temizlenerek vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda yaşam sürmeleri sağlandı. Çalışmalara Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de destek verirken, merkeze uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların hizmetlerden eşit şekilde yararlanması amaçlandı.

İnönü Belediyesi ekipleri, sadece merkezde değil, en ücra mahallelere kadar uzanan hizmet anlayışıyla, yaşam alanlarını daha temiz ve yaşanabilir hale getirmeyi sürdürüyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar mahalle halkının takdirini toplarken, vatandaşlar İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’ya teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Belediye yetkilileri ise temizlik faaliyetlerinin ilçe genelinde düzenli olarak devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ