Söğüt’te Jandarma 3 gün boyunca kuş uçurtmadı
Söğüt’te Jandarma 3 gün boyunca kuş uçurtmadı
İçeriği Görüntüle

Bilecik’te D-650 karayolu üzerinde bulunan Osmangazi Tüneli, bu kez trafik değil, gerçeği aratmayan bir acil durum tatbikatıyla gündeme geldi. Tatbikat senaryosu gereği tünel içinde kontrolden çıkan bir araç, tek taraflı trafik kazasına karıştı. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, profesyonel müdahaleleriyle dikkat çekti.
Tatbikata AFAD, UMKE, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri katıldı. Kazada yaralanan 2 kişi, UMKE ve AFAD ekipleri tarafından sedyeyle güvenli bir şekilde tünel dışına taşındı. Eş zamanlı olarak güvenlik güçleri, olay yerinde trafik ve alan güvenliğini sağladı.
Olası bir acil durumda kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesini amaçlayan tatbikatın başarıyla tamamlandığı belirtilirken, yetkililer bu tür çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ