Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde kasık bölgesinde ağrı ve şişlik şikâyetiyle hastaneye başvuran bir hasta, yapılan tetkikler sonucu kasık fıtığı tanısı konularak ameliyata alındı. Şuhut Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Bozdemir tarafından uygulanan ve tekrarlama riskini azaltan ‘yama ile fıtık onarımı’ yöntemi başarıyla gerçekleştirildi.
Ameliyat öncesinde hastanın preoperatif değerlendirmesi Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Seray Hisarkaya tarafından yapıldı. Hastaya genel anestezi ve spinal anestezi yöntemleri hakkında detaylı bilgi verilerek onayı alındı.
Operasyonun sorunsuz tamamlandığı belirtilirken, hastanın bir gece servis takibi sonrası sağlıklı şekilde taburcu edildiği bildirildi. Şuhut Devlet Hastanesi yetkilileri, modern cerrahi teknikler ve uzman kadro ile güvenli sağlık hizmeti sunmaya devam ettiklerini vurguladı.





