Kurtuluş İhsan Küçükarslan Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla Yeni Camii'nde gerçekleştirilen programda, öğrenciler hem ibadet mekânlarını yakından tanıma hem de dini ve manevi değerler hakkında bilgi edinme imkânı buldu.

Afyon'dan 9 günlük bayram tatilinde 6 milyon araç geçti
Afyon'dan 9 günlük bayram tatilinde 6 milyon araç geçti
İçeriği Görüntüle

Etkinlik kapsamında cami görevlisi Ömer Ay ve Şuhut İlçe Müftüsü Ali Üney öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yönelttiği soruların cevaplandırıldığı programda, ibadetin önemi, toplumsal değerler ve günlük hayatta manevi kazanımların yeri üzerine sohbet edildi.

Yoğun ilgi gören etkinlikte öğrencilerin değerler eğitimi konusunda farkındalık kazandığı belirtilirken, benzer programların ilerleyen süreçte de sürdürüleceği ifade edildi.

Program sonunda organizasyona katkı sunan din görevlileri, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür edilerek eğitim hayatlarında başarılar dilendi.

Kaynak: İHA