Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti genel merkezi ve Eskişehir yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.
Belediye binasında gerçekleşen görüşmede, Özdağ’a Genel Sekreter Cezmi Polat, Genel Başkan Yardımcıları Musa Ertugan, Seyit Yücel, Suzan Küçüksaraç, Mehmet Akif Cenkci ve Özcan Pehlivanoğlu ile GİK üyeleri Erdoğan Erhan ve Muharrem Özçelik eşlik etti. Eskişehir İl Başkanı Hasan Demir’in de yer aldığı ziyarette CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz da hazır bulundu.
Toplantıda Eskişehir’in güncel kent gündemi değerlendirildi ve Özdağ, Belediye Başkanı Ünlüce’ye yürüttüğü çalışmalar için başarı dileklerini iletti. Özdağ, “Anadolu’nun eğitim ve sanayi merkezi olan Eskişehir’de, şehrin 21. yüzyıla layık gelişimine öncülük eden belediye başkanımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Ünlüce de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehirde yürütülen projeler ve gelişim çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı. Karşılıklı fikir alışverişi ile devam eden ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.




