Simav’ın tanınmış avukatlarından Mustafa Özlüer, eşi Tuğba Özlüer ile çocukları Nil ve Selin Özlüer, Uşak’tan Simav’a dönerken 7 aracın karıştığı kazada hayatını kaybetmişti. Acı olayın ardından aile fertlerinin cenazeleri, Simav İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi’nden alınarak baba ocağına getirildi.

Kütahya'da temizlik işçisinin bayrak duyarlılığı
Kütahya'da temizlik işçisinin bayrak duyarlılığı
İçeriği Görüntüle

Burada yakınlarının katılımıyla helallik alınmasının ardından cenazeler Halil Ağa Camii’ne götürüldü. İkindi namazını müteakip Mustafa Özlüer (37), Tuğba Özlüer (35), Nil (6) ve Selin (1) için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı.

Kılınan namazların ardından Özlüer ailesi, Yenimahalle Kabristanı’nda yan yana toprağa verildi. Törene Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Cumhuriyet Başsavcısı Cengiz Bayrak, Kütahya Baro Başkanı Edip İlkay Sunay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ