Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, TFF 3. Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Eskişehirspor’u kritik Afyonspor karşılaşmasında yalnız bırakmadı. Tribünde yerini alan Vali Yılmaz, maç boyunca taraftarlarla birlikte takıma destek verdi.
Karşılaşmayı Vali Yılmaz’ın yanı sıra Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ve AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak da takip etti. Protokol üyeleri, siyah-kırmızılı tribünlerin heyecanına ortak oldu.
Tribünde büyük sevinç
Etkili oyun ortaya koyan Eskişehirspor, sahadan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerde büyük coşku yaşanırken, Vali Yılmaz da galibiyet sevincine ortak oldu. Karşılaşma boyunca takıma moral veren Yılmaz, maçın ardından teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti.
Şampiyonluk yolunda birlik mesajı
Tribünde şehrin dinamikleriyle birlikte yer alan Vali Yılmaz, Eskişehirspor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğine vurgu yaptı. Protokolün tam kadro verdiği destek, hem camiada hem de taraftar nezdinde moral ve motivasyon kaynağı olarak değerlendirildi.




