Gümüş Strateji Grup ve Danışma Kurulu tarafından gerçekleştirilen törende, toplam 29 farklı kategoride ödüller sahiplerini buldu. Gecede öne çıkan başlıklardan biri ise Eskişehir’de faaliyet gösteren derneğin aldığı bu anlamlı ödül oldu.
Dernek adına ödülü Başkan İrfan Ataman ile Genel Sekreter Hüseyin Turhan birlikte aldı. Ataman yaptığı açıklamada, ödülü Eskişehir’de yaşayan tüm Gümüşhaneliler adına kabul ettiklerini belirterek, dernek olarak sosyal ve kültürel çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti. Özellikle gençlere yönelik burs faaliyetleri ve “Gümüş Akademi” projesinin uzun süredir devam ettiğini vurguladı.
Törenin sunuculuğunu üstlenen Önder Turhan, açılış konuşmasında jüri üyelerine teşekkür ederek internet üzerinden yapılan oylamada 12 binden fazla kişinin oy kullandığını açıkladı.
Geceye Celal Adan, Musa Küçük, Saffet Sancaklı, Sibel Suiçmez ve Erinç Sağkan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

