Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Muhtarlar Günü kapsamında Eskişehirli muhtarları belediyede ağırladı. Farklı muhtar derneklerinin temsilcileri ile çok sayıda mahalle muhtarının katıldığı toplantıda, yerel hizmetlerin yürütülmesinde iletişim ve dayanışmanın önemi vurgulandı.
Eskişehir Muhtarlar Derneği, Odunpazarı Muhtarlar Derneği, Türkiye Muhtarlar Derneği ve Tüm Muhtar Sen Eskişehir temsilcilerinin de yer aldığı buluşmada, muhtarların mahalle sakinleri ile kamu kurumları arasındaki bağlantıyı sağlayan önemli bir görev üstlendiğine dikkat çekildi.
MUHTARLARDAN ÜNLÜCE’YE YENİ GÖREVİ İÇİN TEBRİK
Toplantıda söz alan muhtarlar, Eskişehir’in farklı alanlarda öncü çalışmalarıyla öne çıktığını ifade etti. Kentin ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ayşe Ünlüce’nin Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği görevine seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar, Ünlüce’yi tebrik etti.
Muhtarlar, Büyükşehir Belediyesi ile yürüttükleri çalışmalarda koordinasyonun önemine de değinerek Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü aracılığıyla belediyeyle iletişimlerini uyum içerisinde sürdürdüklerini belirtti.
Başkan Ayşe Ünlüce ise muhtarların vatandaşların talep ve beklentilerinin yerel yönetimlere aktarılmasında önemli bir sorumluluk taşıdığını vurgulayarak tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Buluşma, belediye ile mahalleler arasındaki iş birliğinin sürdürülmesine yönelik değerlendirmelerle sona erdi.




