7 Nisan tarihinde Ankara’nın Sincan ilçesi Hürriyet Mahallesi İrfan Züm Caddesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, emekli Uzman Çavuş Remzi Büyükköprü (55), beylik tabancasıyla eşi Deniz Büyükköprü (46) ve kızları S. Büyükköprü (21) ile Irmak Nehir Büyükköprü’yü (16) vurdu. Olayın ardından aynı silahla intihar eden Büyükköprü, ailesiyle birlikte hayatını kaybetti.
Ağır yaralı kız hastaneye kaldırıldı
Olay sırasında çenesinden yaralanan ve evden kaçmayı başaran 21 yaşındaki S. Büyükköprü, Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavisi sürüyor.
Eskişehir’de gözyaşlarıyla uğurlandılar
Anne Deniz ve kızı Irmak Nehir’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Eskişehir’deki 100. Yıl Camii’ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile, dualar eşliğinde Asri Mezarlık’a defnedildi. Yakınları ve vatandaşlar, cenazede gözyaşlarına hakim olamadı.



