Eskişehir ekibi 2 Eylülspor’un kaptanı Semih Altın, 2024-2025 sezonunun sonlarına yaklaşırken önemli açıklamalarda bulundu. Sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başlayan takım, kısa sürede toparlanarak ligi başarılı bir şekilde tamamladı. Semih Altın, “Sezonun başında zor bir başlangıç yaptık, Keçiborlu maçını kaybettik. Ancak zamanla toparlandık ve sezonu iyi bir noktada bitirdik” diyerek takımın azimle nasıl ilerlediğine dikkat çekti.
"Bu, bizim için önemli bir başarıydı"
Takımın başarılı performansına rağmen sınırlı imkanlarla mücadele ettiklerini belirten kaptan, “Eskişehir’den gelen deneyimli oyuncularla, altyapıdan yükselen genç futbolcularla ve eski oyuncularla bir aile gibi olduk. Yönetim kurulumuzun desteğiyle bu zorlukları aşmayı başardık” dedi. Ligdeki diğer takımlarla rekabetin çok güçlü olduğunu vurgulayan Altın, "Eskişehirspor hariç tüm takımlardan puan almayı başardık. Bu, bizim için önemli bir başarıydı" diyerek takımının gösterdiği mücadelenin altını çizdi.
Semih Altın, Eskişehir halkına ve taraftarlara da seslendi. “Seneye çok daha güçlü bir takım kurabiliriz. Taraftarlarımızın desteğiyle, daha iyi imkanlarla bu takımı daha yukarılara taşıyabiliriz” dedi. Son olarak basına ve sezon boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden kaptan, “Bu sezon bizim için rüya gibi geçti. Önümüzdeki sezon çok daha büyük hedefler için çalışacağız” diyerek sözlerini noktaladı.