Tepebaşı ilçesindeki Yenibağlar Mahallesi'nde bulunan Fabrikalar Caddesi ile İsmet İnönü-1 Bulvarı'nın kesişiminde her sabah spor yapan Osman Öztepe, yaptığı çeşitli dövüş ve akrobatik hareketlerle çevrede bulunan vatandaşların ilgisini çekiyor.
Uzak doğu dövüş sanatlarına İstanbul'da başladığını anlatan Öztepe, bu alanda yaklaşık 8 yıl çalıştığını belirtti. Sporun kendisi için yalnızca savunma amacı taşımadığını ifade eden Öztepe, gençlere de düzenli spor yapmaları ve kendilerine hedef belirlemeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Öztepe, Eskişehir'e çalışmak amacıyla geldiğini ancak şu anda bir işinin olmadığını belirterek, yapabileceği farklı işlerde çalışabileceğini söyledi.
“İnşaatta Bekçilik İşi Arıyorum”
Kendisinin özellikle inşaatlarda bekçilik yapmak istediğini söyleyen Öztepe, bu işin spor yapmasına da imkan sağlayacağını dile getirdi. Öztepe, yanında uzak doğu sporlarında kullanılan nunchaku (mınçıka) bulunduğunu da ifade ederek, bekçilik sırasında hırsızlık olaylarına karşı müdahale edebileceğini söyledi.
“Gençlere Tavsiyem Spor Yapmaları”
Uzak doğu dövüş sanatlarının sağlıklı bir yaşam açısından önemli olduğunu belirten Öztepe, gençlere sporla ilgilenmeleri çağrısında bulundu. Sokakta yaptığı hareketlerle dikkatleri üzerine çeken 56 yaşındaki “Dragon”, hem spor yapmaya devam ediyor hem de Eskişehir'de kendisine uygun bir iş bulabilmek için fırsat arıyor.



