Bilecik-Eskişehir istikametinde ulaşımı sağlayan D-650 karayolunda, Bayırköy mevkiinde başlatılan asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle trafik akışı tek şeritten veriliyor. Özellikle Eskişehir yönüne gidecek sürücüler, yaklaşık bir ay boyunca kontrollü ulaşım sağlayacak.
ÇALIŞMALAR NE ZAMAN SON BULACAK?
Bilecik Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında yer alan bölgede yürütülen çalışmaların, yaklaşık 1,5 kilometrelik bir alanı kapsadığı belirtildi. Modernizasyon kapsamında sürdürülen asfalt yenileme işlemleri nedeniyle yolun bu kesiminde trafik tek yönlü ve kontrollü şekilde ilerliyor. Çalışmaların, hava şartlarına bağlı olarak yaklaşık 1 ay sürmesi planlanıyor. Haziran ayı başına kadar devam etmesi beklenen süreçte bölgede trafik yoğunluğunun artabileceği ifade ediliyor.
Yetkililer, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması, hızlarını düşürmesi ve alternatif güzergâhları değerlendirmesi konusunda uyarıda bulundu.



