Eskişehir’de Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak’ta bulunan bir çay ocağının önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre S.G. (60), gün içerisinde gittiği işletmede çalışanlar tarafından dışlandığını düşündü.

Gece saatlerinde yeniden çay ocağının önüne gelen S.G., alkollü olduğu sırada eline aldığı sert bir cisimle işletmenin camını kırdı.

Geleceğin futbolcuları Eskişehirspor’da yetişiyor
Geleceğin futbolcuları Eskişehirspor’da yetişiyor
İçeriği Görüntüle

“Beni dışladılar” dedi
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine bekçi ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle sakinleştirilen S.G., çay ocağında çalışan kişinin kendisini dışladığını ve bu duruma çok üzüldüğünü söyledi. Konuşması sırasında zaman zaman duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan şahıs, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA