Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde asfalt bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Kırım Caddesi, 26-27 ve 28 Ekim 2026 tarihlerinde saat 08.30 ile 17.30 arasında trafiğe kapatılacak. Sürücülerden alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.

Eskişehir çevreyolunda marul yüklü araç devrildi, trafik aksadı
Eskişehir çevreyolunda marul yüklü araç devrildi, trafik aksadı
İçeriği Görüntüle

Kırım Caddesi’nde Asfalt Çalışması Yapılacak

Çalışmalar nedeniyle cadde, 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde her gün 08.30-17.30 saatleri arasında araç trafiğine kapalı olacak. Çalışma süresince ulaşımda aksama yaşanmaması için sürücülerin alternatif güzergâh olarak İsmail Gaspıralı Caddesi üzerinden Hasan Polatkan Caddesi’ni kullanmaları istendi. Yetkililer, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarının önem taşıdığını belirtti.

Acil Durumlar İçin Ulaşım Sağlanacak

Yapılan açıklamada, acil durumlarda trafik güvenlik ekipleri tarafından gerekli ulaşımın sağlanacağı bildirildi. Sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için belirtilen saatlerde güzergâh planlamalarını önceden yapmaları öneriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ