Eskişehir'de sabaha karşı İstiklal Mahallesi Kabaağaç Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında Soner T. (54), Özcan T. (47) ve Osman T. (50) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ambulanslarla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Hastaneden alınan bilgilere göre yaralılardan Soner T.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayın nedenini ve kavgaya karışan kişileri belirlemek için çalışma başlattı.

Sivrihisar- Eskişehir yolunda takla atarak refüje düştü!
Sivrihisar- Eskişehir yolunda takla atarak refüje düştü!
İçeriği Görüntüle

Öte yandan kavganın yaşandığı sokakta bulunan bir kıraathanenin camlarının da zarar gördüğü görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ