Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 18. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, sanatın farklı dallarını bir araya getirmeye devam ediyor.

Eskişehir’in kültür ve sanat yaşamında önemli bir yere sahip olan sempozyum kapsamında düzenlenen konserler, kentte müzik dolu akşamlar yaşatıyor.

Sempozyumun açılış programının ardından sevilen sanatçı Ekin Uzunlar sahne alırken, konser programı Echo Tribute Band ile devam etti.

SAHNE SIRASI COSMOKISS’TE

Sempozyumun bir sonraki konserinde sahneye COSMOKISS çıkacak.

Eskişehir'de yoldan çıkarak beton duvara çarptı! 1’i ağır 3 kişi yaralandı
Eskişehir'de yoldan çıkarak beton duvara çarptı! 1’i ağır 3 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Grup, 4 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda Eskişehirlilerle buluşacak.

Sevilen parçalarını seslendirecek COSMOKISS, müzikseverlere keyifli bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

TOPRAK SANATA, SANAT MÜZİĞE DÖNÜŞÜYOR

2001 yılında başlayan Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, geçen yıllar içerisinde kentin kültürel belleğinin önemli parçalarından biri haline geldi.

Heykel, seramik, sanat ve müziği aynı atmosferde buluşturan sempozyumda, toprak emek ve ateşle sanat eserlerine dönüştürülüyor.

Sempozyum yalnızca üretim çalışmalarıyla değil, konserler ve farklı etkinliklerle de Eskişehirlilere kapsamlı bir program sunuyor.

KONSER PROGRAMI DEVAM EDECEK

Bu yıl 18’inci kez gerçekleştirilen Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun konser programı önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Tepebaşı Belediyesi, müzik ve sanat dolu etkinlikte tüm Eskişehirlileri 4 Eylül Cuma günü saat 20.00’deki COSMOKISS konserine davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ