Müjdeli haberi Ünlüce verdi: Eskişehir 5 bin yıl sonra kavuştu...
Müjdeli haberi Ünlüce verdi: Eskişehir 5 bin yıl sonra kavuştu...
İçeriği Görüntüle

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, bölgede yol kesişimleri ve bağlantılarda fiziki düzenlemeler gerçekleştiriliyor.

Cidde Sokağı ve İsmet İnönü-1 Bulvarı Düzenleniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Merkez Yol İşleri Şube Müdürü Yunus Emre Tiryaki, proje kapsamında Cidde Sokağı’nın İsmet İnönü-1 Bulvarı yönüne tek yön olarak düzenleneceğini açıkladı. Tiryaki, ayrıca İsmet İnönü-1 Bulvarı üzerinde orta refüjün daraltılarak, Tepebaşı Belediye Başkanlığı istikametine şerit genişliğinin artırılması için gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirtti.

Çalışmalar Etaplar Halinde Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların hafta boyunca devam edeceğini ve uygulamanın etaplar halinde sürdürüleceğini duyurdu. Sürücülerden yeni düzenlemelere uymaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri istendi.

Kaynak: Haber Merkezi