Akşehirspor, geçtiğimiz hafta oynadığı 2-1'lik galibiyetle önemli bir zafer elde etti. Galibiyetin ardından futbolcular Cenk Özbey, Kerim Deler ve Halil İbrahim Yazğılı, şampiyonluk yolunda son adımlarını atacakları Mezitli maçına dair açıklamalarda bulundu.

"Mezitli'den Şampiyon Olarak Döneceğiz"
Savunma oyuncusu Cenk Özbey, Akşehirspor'un kazandığı zaferi taraftarlara armağan ettiklerini belirterek, "Maçın son bölümü zorlu geçti ama galip geldik. Bu galibiyeti şanlı taraftarımıza hediye ediyoruz. İnşallah haftaya Mezitli'den şampiyon olarak döneceğiz. Biz sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın bizim arkamızda olduğunu çok iyi biliyoruz, hatta yanımızdalar. Mezitli’den şampiyon döneceğimize inanıyorum," dedi.

"Şampiyonluğu Mücadeleyle Kazanacağız"
Orta saha oyuncusu Kerim Deler ise takımın büyük bir azimle mücadele ettiğine dikkat çekerek, "Bu zorlu maçta büyük taraftarımızın önünde kazandığımız için çok mutluyum. Türkiye’ye, şampiyonluğun ne kadar ahlaklı bir şekilde mücadele ederek kazanılabileceğini göstereceğiz. Bu kulüp bunu hak ediyor. Biz mücadelemizden asla vazgeçmedik ve şampiyonluğu bu şehre getireceğiz. Herkesin gönlü rahat olsun, son 90 dakikadan da alnımızın akıyla döneceğiz," dedi.

"Şampiyon Olacağız"
Akşehirspor'un diğer orta saha oyuncusu Halil İbrahim Yazğılı ise takımın şampiyonluk için hazır olduğunu belirtti. Yazğılı, "Elimizden geleni yapıyoruz. Bu taraftar her şeyin en iyisine layık. Biz de onlara layık olmak için sahada elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Son bir 90 dakikamız kaldı, biz şampiyon olduk. Olacağız değil, biz şampiyon olduk" şeklinde konuştu.

Eskişehir'in o bölgesi düzenli olarak temizleniyor Eskişehir'in o bölgesi düzenli olarak temizleniyor

Kaynak: HABER MERKEZİ