Polonya’nın Varşova kentinde düzenlenen Dünya Üniversiteler Arası Taekwondo Şampiyonası’nda Anadolu Üniversitesi Taekwondo Takımı, Avrupa’da dikkat çeken bir performans sergiledi.

Şampiyonanın Poomsae Kategorisi Takım müsabakalarında Anadolu Üniversitesi öğrencileri Avrupa Şampiyonu olurken, bireysel kategorilerde de önemli dereceler elde edildi. Freestyle Kategorisinde Gülsena Karakuyulu Ertunç altın madalya ile Avrupa şampiyonu olurken, Buse Yavuz üçüncülük elde etti. Tanınmış Poomsae Bireysel Kategorisinde ise Buse Yavuz ikinci sırada yer aldı.

ADIGÜZEL TÜM ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Kyorogi müsabakalarında da öğrenciler kürsüyü boş bırakmadı. Sıla Nur Gençer (67 kg) Avrupa şampiyonu, Saliha Küçüksolak (53 kg) ikinci ve Muhammed Fatih Adilovic (68 kg) üçüncü oldu.

Hava Korgeneral Dalkıran’dan Vali Aksoy’a ziyaret
Hava Korgeneral Dalkıran’dan Vali Aksoy’a ziyaret
İçeriği Görüntüle

Rektör Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, Avrupa şampiyonu Gülsena Karakuyulu Ertunç’u arayarak tüm öğrencileri tebrik etti. Rektör Adıgüzel, öğrencilerin hem eğitim hem de spor alanında ülkeyi ve üniversiteyi başarıyla temsil ettiğini vurguladı ve desteklerinin süreceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ