Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda unutulmaz bir galibiyete imza attı. 1. Lig temsilcisi Alagöz Holding Iğdır FK ile Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu’nda karşılaşan siyah-kırmızılı ekip, son dakikada bulduğu golle tur biletini aldı.

Eskişehirspor maçı öncesi taraftarlara ücretsiz ulaşım desteği
Eskişehirspor maçı öncesi taraftarlara ücretsiz ulaşım desteği
İçeriği Görüntüle

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
Karşılaşmaya etkili başlayan Eskişehirspor, ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendirmekte zorlandı. İki takımın da gol aradığı mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı.

SON SÖZÜ KEREM BAYKUŞ SÖYLEDİ
Mücadelenin ikinci yarısında her iki takım da gol bulmak için önemli fırsatlar yakaladı. Ancak karşılıklı ataklara rağmen uzun süre skor değişmedi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise Eskişehirspor taraftarlarını ayağa kaldıran an yaşandı. Dakikalar 90+6’yı gösterdiğinde kazanılan serbest vuruşta topun başına Kerem Baykuş geçti. Baykuş'un doğrudan kaleye gönderdiği topa Iğdır FK kalecisi Taha müdahale etmeye çalışsa da meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Bu golle 1-0 öne geçen Eskişehirspor, kalan sürede üstünlüğünü koruyarak karşılaşmayı kazandı.

Son saniyelerde gelen golle büyük sevinç yaşayan siyah-kırmızılı ekip, Alagöz Holding Iğdır FK’yı kupanın dışına iterek Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tura yükseldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ